Veelgestelde vragen

Heb jij vragen over ons deeg, over de betalingsmogelijkheden of onze voorwaarden? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er nog niet bij? Stuur ons dan even een berichtje.

Lees hieronder meer over betalen, verzenden, houdbaarheid, allergenen en overige veelgestelde vragen.

Betalen

Hoe kan ik bij jullie betalen?
In onze zakelijke webshop kun je gebruik maken van betalingen middels iDeal, PayPal en Creditcard. Het is ook mogelijk om de bestelling later, binnen 7 werkdagen, middels een factuur te betalen. De factuur kun je terugvinden in de bestelbevestiging.  

Getoonde prijzen op de website zijn excl. BTW. Het BTW-tarief op voeding is 6% en het BTW-tarief op overige producten zoals bakjes, lepeltjes en POS-materialen is 21%.

Verzenden

Wat is de levertijd?

Wij werken samen met SendCloud. De levertijd is 5 werkdagen. Op werkdagen bereiden wij ons deeg vers en bieden dit zo snel mogelijk aan voor verzending. Dit om versheid van onze producten te garanderen.

Vanwege corona kan er momenteel wat vertraging zijn. 

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?
De bestellingen worden franco geleverd.

Houdbaarheid

Wat is de houdbaarheid van jullie deeg?
Onze Cookie Dough is langere tijd houdbaar. Je bewaart ons deeg het beste in de koelkast. Dan kun je het wel tot minimaal veertien dagen bewaren. Diepgevroren is ons koekjesdeeg zelfs vier maanden houdbaar. Bewaar het wel altijd in een goed afgesloten verpakking, anders droogt het uit. Het deeg is ook een aantal dagen buiten de koeling te bewaren. Het deeg smaakt het allerlekkerste wanneer het op kamertemperatuur is.

Allergenen

Hoe gaan jullie om met allergenen
De allergenen staan bij ons overal duidelijk op de site vermeld. Kijk dus altijd eerst goed welke allergenen er in welke degen zitten. Heb je specifieke vragen? Laat je dan goed informeren door iemand binnen ons team. Wij adviseren je meer dan graag.

Kunnen mensen met een noten/pinda allergie jullie dough eten?
We hebben diverse degen die pinda- en notenvrij zijn, zoals op onze website staat vermeld. Wij werken conform strikte HACCP normen. Ook proberen wij kruisbesmetting altijd te voorkomen. Alle producten worden wel in dezelfde keuken gemaakt.

Deeg/producten

Is het deeg rauw te eten?
Je kunt alle Baker’s Dough producten 100% veilig eten. Wij werken namelijk met de beste ingrediënten zoals (room)boter en gepasteuriseerde bloem. Er zit geen ei in onze Cookie Dough. Zelfs de bloem die we gebruiken heeft een verhitting gehad waardoor het veilig en 100% lekker is om te eten, zelfs voor zwangere vrouwen.

Hebben jullie ook vegan producten? 
Jazeker! Wij hebben een volledig vegan deeg met daarbij ook vegan toppings. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina met productinformatie.